Her kan du se et udpluk af vores referencer

Kælderrenovering hos fritidshjem

Endnu en kold kælder med skimmelsvamp havde behov for en kærlig hånd. Gulvvarme, designer væg, flotte stilfulde klinker og vigtigst af alt, et sundt indeklima blev leveret til kunden. Nu kan børnene leje i gode og varme omgivelser.

Udskiftning af Skifertag

Gammelt og utæt skifertag fik et facelift. Nyt undertag, zink inddækninger på skotrender, rygninger og kviste. I dag står taget knivskarpt som vil holde de næste mange årtier!

BIG Shopping Center

1200 m2 med Design & Kreativitet. Møbelhuset i BIG Shopping Center ønskede et lokale som fangede kundernes opmærksomhed. Vi valgte at indrette lokalet stilrent og moderne med unikke træk. Et poleret betongulv med unikt spil, mat sorte søjler og drager, slebet betonvægge med kæmpe akustikbilleder som al sammen gav lokalet et majestætisk look.

Nyt gulv hos fritidshjem

Gammelt slidt trægulv blev udskiftet med friske nye klinker. Hele lokalet fik også et facelift med diffusionsåben maling, så indeklimaet også holder ved.

Kælderrenovering hos børnehave

Gammel kold kælder med skimmelsvamp og dårligt indeklima, fik et helt nyt frisk pust. Kunden ønskede en total renovering med nye lofter, gulvvarme, klinker i stedet for trægulv og diffusionsåbne materialer så kælderen kunne ånde frit igen.

Nye vinduer

6 gamle kviste trængte til nye vinduer.

10. Klasseværelse

Totalrenovering af Biologilokale. Et gammelt biologilokale bliver revet ned, og får ny maling, nyt loft og lamper, nyt gulv, og nye skabe. Grå nuancer med sorte detaljer var tanken. I dag er det en glad 10.klasse der gør brug af de flotte nye moderne omgivelser.

Skolekælder

Gammel skolekælder som var blevet efterladt til skimmelsvamp, mug og beskidte omgivelser. Skolen ønskede et frisk pust til lokalet – en totalrenovering fra gulv til loft, vi valgte at gøre brug af lyse farver som skaber et indtryk af volumen. I dag gør børn helt op til 9.Klasse daglig brug af lokalet – Selvom det er en skolekælder.

Køkken

Gammelt opbevaringslokale blevet lavet om til at køkken-alrum til 10. Klasse eleverne. Et gammelt rustikt køkkenbord er blevet piftet og genbrugt, en stor flot træbjælke blev slebet og malet. Charmerede og hyggeligt.

Entrédøre

To vinduer på hver sin side af en gård, ombygges til facadedøre så man kan træde ud til fællesarealet derfra

Klasseværelse

Klasseværelse renoveres og gøres klar til nye møbler. Et gammelt lokale sættes i stand med nyt loft, lamper, gulv, og nye elektriske gardiner til den flotte række af vinduer. Så er der gjort klart til nye borde og stole!

Lydstudie

Bygherren ønskede sig et lydstudie som de unge elever kunne benytte sig af. Det var det de fik!

Renovering af lokale

Pladsen bliver fornuftigt udnyttet. Et rum åbnes op og bliver et istandsat mødelokale.

Gang

Gangen trængte til ny belysning og en hjælpende hånd.

Små rum

Et Facelift til et gammelt rum.