Om os

Hvem er vi?

Vi er en totalentreprise som tilbyder renovering, om-og nybyggeri for virksomheder, offentlige institutioner og boligselskaber. Vi samarbejder med fagfolk som bær på livserfaringer, og som er nogle af de bedste inden for deres felt. Vi sætter en ære i at levere høj faglig kvalitet og professionelle løsninger, med udgangspunkt i kundens ønsker og behov. Vi tilbyder også rådgivning fra idéfasen til det endelige resultat.

Hvorfor os?

Ingen opgaver er for store eller for små.

– Vi er i stand til at give nogle markedets bedste priser, da vi løbende under projektet konstant revurderer og optimerer, således at spild af diverse ressourcers undgås.

– Vi lægger stor vægt på sparringsprocessen, hvor vores kompetencer inden for planlægning, projektoptimering og effektiv koordinering kommer på banen.

– Vi mener at åbenhed og dialog er lig med et ordentligt resultat, om end det drejer sig om at håndtere små opgaver såvel som store opgaver.

Hos Vinkel og Sønner Entreprise ApS skal du ikke bekymrer dig, da vi tager os af alt vedrørende byggeriet. Det betyder at du kun skal henvende dig ét sted, hvis du har spørgsmål eller ændringer til projektet. Ved at inddrage os tidligt i processen, kommer du sikkert i mål uanset om det gælder tid, økonomi eller bygningsmæssige krav. – Vinkel og Sønner Entreprise ApS – Så’ den i Vinkel!

Vores erfaring bygger på arbejde med forskellige institutioner. Plejehjem, skoler, foreninger erhvervslokaler og virksomheder er vores nicheområde. Vi besidder en del knowhow når det gælder: miljø, indeklima og hvilke faciliteter der er optimale og til gavn for elever, beboer, og brugere.